Veganiseren NL

Gratis ondersteuning voor horecabedrijf eigenaren

Vegan kaas nacho's en burger bij Chaostheorie in Berlijn

Laat ons u gratis helpen meer plantaardige gerechten aan te bieden!

Steeds meer mensen kiezen plantaardig eten, en als horeca eigenaar kunt u dit groeiende aantal klanten niet negeren.

We kunnen u helpen duidelijke informatie uit te geven en de beste service te bieden aan deze veganistische en aan deze veganistische en andere geïnteresseerde klanten! (Het is ook zeer handig voor mensen met allergieën, zoals voor lactose of schaaldieren.)

Vegan Thaise curry bij Cat Tuong in Berlijn

Maar het is niet nodig om rare of dure ingrediënten in te kopen! Het is mogelijk dat een vegan versie van enkele van uw normale gerechten eenvoudig te ontwikkelen is, of misschien enkele van uw vegetarische gerechten makkelijk vegan kunnen worden gemaakt.

Ons doel is niet om uw bedrijf naar een avant-garde eethuis om te zetten, maar alleen om kleine veranderingen te maken die u kunnen helpen uw klanten beter van dienst te zijn.

Vegan cheesecake/kaastaart bij Loving Hut in Londen

Wat bieden we aan

Wij zijn veganisten en willen meer veganistische opties in de stad. Onze kortetermijndoelstellingen zijn alleen om:

Saté spiesjes en nasi rijst bij Loving Hut in Amsterdam

Wat eten veganisten, en wat eten ze niet?

Veganisten gebruiken geen dierlijke producten. Dat wil zeggen geen vlees, vis, zuivel, eieren, en honing. Maar ook geen gelatine, visolie, ghee, dierlijke e-nummers of producten waar deze dierlijke derivaten in verwerkt zitten.

Veganisten eten dus alleen plantaardige producten, maar dat betekent niet dat veganistisch eten flauw en saai moet zijn. Ook is veganisme geen gezondheids-rage, daarom moet veganistisch eten niet noodzakelijk gezond zijn!

Vegan pizza bij Zeus in Berlijn

En ja, alle foto’s op deze website zijn van 100%-vegan gerechten die in eethuizen in Nederland, Duitsland, het VK en Polen geserveerd zijn.

Bijna alles wat u kan bedenken, kan in een vegan versie gemaakt of ingekocht worden – burgers, kaas, mayo, taart, vla, slagroom...

De volgende stap…

Heeft u interesse om deel te nemen? Neem contact met ons op!