Veganiseren NL

Een eetgelegenheid suggereren

Vegan bagel gevuld met seitan, bij Café Vux in Berlijn

Als u een restaurant kent dat goede vegan opties heeft maar die niet op de kaart aangegeven worden, dan u kan ons helpen door een voorstel te doen aan het restaurant om contact met ons op te nemen!

We zoeken restaurants die enkele opties hebben die mogelijk al vegan zijn, of die geveganiseerd kunnen worden -- misschien hebben ze een uitgebreide keuze van vegetarische gerechten, maar is het niet duidelijk welke van deze vegan zijn.

Vegan chocoladetaart bij DopHert in Amsterdam

We zoeken geen restaurants die hebben geweigerd veganisten te bedienen, of die slechts weinig mogelijk-veganiseerbare gerechten hebben.

U kunt het onderstaande voorbeeldbericht naar het restaurant versturen, of uw eigen bericht schrijven, om uit te leggen dat ze met ons contact kunnen opnemen om gratis hulp te krijgen.

Stap voor stap…

We zijn op dit moment aan het begin van dit project, dus voor de nabije toekomst beperken we onze activiteiten tot de stad Groningen. Uiteindelijk willen we een gids schrijven, over hoe we restaurants het beste kunnen helpen om vegan-vriendelijk te worden. Deze kunnen we dan aan andere vrijwilligers verschaffen om zo een netwerk van veganiseerders te maken, die de gids ook weer kunnen verspreiden!

Als u veganist bent en u zou graag uw eigen stad meer vegan-vriendelijk maken, neem contact met ons op en we kunnen samenwerken!

Vegan sushi in Warsaw

Waarom vragen we u om het restaurant te contacteren?

Wij geloven dat eethuiseigenaren eerder naar hun klanten luisteren door persoonlijk contact, in het bijzonder wanneer er een bericht geplaatst is op hun pagina op sociale media.

Voorbeeldbericht

U kunt ons voorbeeldbericht gebruiken om naar restaurants te versturen.

Gekopieerd naar het klembord! Tekst geselecteerd, klaar om te kopiëren
Vegan kaneelbroodjes bij Black Sheep Café in Berlijn

Laat het ons weten!

Als u ons wilt laten weten met welke restaurants u contact heeft opgenomen, neemt u contact met ons op en we houden u op de hoogte van onze voortgang.